Wij nodigen u en uw familie, vrienden,…van harte uit op ons concert!

We hebben al ongelofelijk hard geoefend voor dit project en kennen de CD (songs from mirage) net niet vanbuiten :-) Over uitdaging gesproken! En toch krijgen we er niet genoeg van. De muziek van Aranis blijft betoveren.
~

 SONGS FROM MIRAGE | ZA 4 JUNI (20u15) & ZO 5 JUNI (16u)

Je waant je in een fata morgana

[mirage]. Hypnotiserend, tranceverwekkend,…

Aranis nam haar cd Songs From Mirage als uitgangspunt voor dit extra large concert. Een fascinerend muzikaal project waarin de betoverende hedendaagse muziek van Aranis versmelt met de warme koorklanken van Exsultate (Heusden-Zolder) o.l.v. Bruno Sprengers en Villa Cantando (Laakdal) o.l.v. An Alen. Om deze unieke combinatie van 80 zangers met Aranis nog meer tot de verbeelding te laten spreken, past enkel een al even fascinerend en intrigerend decor: DE LUCHTFABRIEK!

Laat je onderdompelen in een muzikale luchtstroom waarin folk, klassiek en hedendaagse stemmen ongemerkt in elkaar overvloeien.

Reservaties (12€ VVK via Exsultate)
mailen naar kaarten@exsultate.be
Vermelden welke uitvoering. Plaatsen zijn beperkt dus snel zijn is de boodschap!

ZLDR LUCHTFABRIEK

Heusden-Zolder is een magistrale ruimte rijker. Het voormalige ophaalmachinegebouw en de presluchtcentrale zijn omgetoverd tot een boeiende ruimte waar je het mijnverleden in al haar glorie kan beleven. In april 2015 werd het gebouw voor het publiek geopend. Het ophaalmachinegebouw is een indrukwekkend erfgoedgebouw met een rijk verleden. Een deel van het vroegere machinepark werd bewaard en gerestaureerd en is hier te bewonderen via een toeristische erfgoedwandeling met de naam ZLDR LUCHTFABRIEK.

. Onze photoshoot in de luchtfabriek!

Muzikale groeten en tot dan!