Op zondag 18 December gaf het koor hun kerstconcert in de kerk van Heusden centrum. Samen met Festria, een jong dameskwartet, brachten zij een gevarieerd programma. Een geslaagde combinatie die wegens groot succes dit vervolg kreeg. Er kwamen dan ook +/- 450 mensen luisteren. Het concert bestond uit klassieke bekende kerstliederen, wereldmuziek in verschillende talen, swing en gospel afwisselend met de engelenstemmen van Festria. De inleving van het koor zorgde voor meerdere kippenvelmomenten en muzikale hoogtepunten. Dit alles werd begeleid door een klein orkest van jonge beloftevolle muzikanten. Het was een gezellige, muzikale namiddag waarbij het koor erin slaagde om de feestdagen sfeervol in te zetten.

 Bekijk het volledige album hier
Beluister het kerstconcert op soundcloud

Andere vieringen:

Op Zaterdag 24 December hebben enkelen van ons de kerstviering in het St.-Franciskusziekenhuis opgeluisterd. Ondanks een kleinere ruimte en een kleiner koor hebben we een mooie koorklank met sfeer kunnen brengen. Achteraf op de gezellige receptie hebben we goede reacties gekregen met de lovende woorden dat ‘ze ons nu wel weten te vinden’. :) Een vervolg (daarom niet dit jaar) is dus niet uitgesloten.

De gezinsviering op Kerstdag was een succes! We werden versterkt door een talrijk kinderkoor van maar liefst 23 kinderen! Laten we dat nog eens over doen ;) Proficiat aan de kinderen en ouders voor hun inzet (extra repetitie!) en enthousiasme.