Op 29 Januari zongen we de VRT radiomis in de Virga Jesse Basiliek van Hasselt. Hoewel het nog vroeg was voor sommigen :) hebben we een mooie prestatie neergezet. De opname heb ik ondertussen kunnen bemachtigen. Het klonk volgens familie en vrienden zeer mooi, we hebben dan ook een aantal positieve reacties mogen ontvangen. Zo dacht men o.a. dat het kathedraalkoor aan het zingen was. Een verzameling van reacties:

” Dag Bruno. Proficiat met de mooie uitvoering van de radiomis. groetjes. – Pieter”
” Beste Bruno. Deze morgen luisterde ik toevallig in mijn wagen naar een stukje van de radiomis. Ik hoorde dat het koor onder uw leiding stond. Proficiat met de prachtig gezongen liederen en de muzikale uitvoering. Mocht er soms een cd bestaan van uw koor wil ik die graag aankopen. Bestaat de mogelijkheid om de radiomis of andere opnames nog eens te beluisteren? Groeten van uw oud-leraar Latijn. – Marc.”
“Proficiat mooie mis en dank om de liedjes door te geven. Kippevel bij de otsje nash en rilling omdat ik er niet bij was. Groetjes. – Ida”
“Proficiat, heb alles beluisterd tijdens het strijken.Heel mooi gezongen, heb sommige liedjes kunnen meezingen. Een stemmige sfeervolle viering! Groetjes. – Nieke”
“Dag Daniëlle, We hebben naar de mis geluisterd en vonden de gezangen héél mooi. Proficiat aan het hele koor. – Piet”

Bekijk alle foto’s op flickr
Herbeluister de radiomis op soundcloud