Een dag van vreugde… Een dag van vrede… A day of glory…
Exsultate o.l.v. Bruno Sprengers presenteert haar kerstconcert op Zaterdag 22 December i.s.m. koor Cantilone Borgloon & de Zonhovense Leeuweriken.
kerstconcert2011
Na enkele kerstconcerten met Festria hebben we ervoor gekozen om te ‘vernieuwen” en dit jaar met twee groepen een interessante samenwerking aan te gaan. Het kinderkoor de Zonhovense Leeuweriken zingen leuke kerstliederen en zorgen voor een typische kerstsfeer. Cantilone is een koor uit Borgloon waarmee Bruno al eerder mee heeft kennis gemaakt. Zij staan, net als ons, open voor muzikale samenwerkingen. Samen met hen zingen we enkele mooie liederen. Maar uiteraard zingen wij Exsultate ook nummers apart. Het beloofd weer een variërend en sfeervol kerstconcert te worden met begeleiding van orkest. Kortom een boeiend programma met parels van kerstliederen door de eeuwen heen: traditioneel, verrassend en…in alle talen. Beslist de moeite!
Klik op de afbeelding voor de volledige affiche
Affiche_kerstconcert_exsultate_lr