An evening of glory!

Op Zaterdag 22 December gaf het koor Exsultate hun kerstconcert i.s.m. Cantilone Borgloon en de zonhovense Leeuweriken. Het was een kwaliteitsvol concert met veel variatie en muzikaliteit. Zowel het programma van Cantilone als de Leeuweriken kon iedereen bekoren. Het was een mooie combinatie van klassieke en populaire liederen. Beide groepen hebben het beste van zichzelf gegeven.
Dit jaar stond ook samenzang centraal waarbij het volk, aan de hand van teksten in het programmaboekje, enthousiast meezong. De apotheose van de avond werd ingezet door alle koren. Onze reis rond de wereld eindigde met liederen vol swing, gospel en jazz….
IMG_6344
Een andere formule maar een zeer geslaagd concert. Kortom, een mooi begin van de feestdagen.
Enkele reacties
“Een heel mooi koor,proficiat.”
~
“Bedankt voor het schitterend kerstconcert …Proficiat !
~
Een bejaarde dame die op ons concert aanwezig was zei: “dit is voor mij het mooiste kerstconcert dat ik ooit meemaakte; zo’n hemelse sfeer, die vriendelijke mensen, die frisse lieve kinderstemmetjes … dat nog eens mogen meezingen samen met vrienden” In één woord zij bedankte met tranen in de ogen voor de hartelijkheid en de warmte die zij mocht ervaren.
~
“Wat hebben jullie mooi gezongen !”
~
“Aan het hele koor nog eens een dikke proficiat voor het sfeervolle kerstconcert en voor de warme opluistering van de nachtmis (wat mogelijk het enige “warme” en sfeervolle was die nacht)!”
~
“Ik had ook echt genoten van de sfeer die jullie met Exsultate brachten tijdens de viering. Ongelooflijk hoe zuiver jullie dat brengen!”
Alle foto’s vind je hier !
Enkele filmpjes (door Rudi Coomans)
Filmpjes door Louis Van Moll: klik hier!