Welkom op onze vernieuwde website! De ‘nieuwe’ site werd onthuld op de algemene vergadering in oktober. Het idee om de site in een nieuw jasje te steken zat al een tijdje in mijn hoofd maar tijdens het groot verlof heb ik er serieus werk van gemaakt, ruimschoots op tijd voor ons jubileum jaar ;-) De website is gebaseerd op wordpress, uitgerust met social media en – niet onbelangrijk – gebruiksvriendelijk voor de meeste smartphones en tablets! Probeer de mobiele versie maar eens uit. :-)

Op muzikaal vlak zijn we druk aan het oefenen voor onze St.-Ceciliaviering en het kerstconcert. Ook dit jaar herdenken we tijdens de St.-Ceciliaviering onze overleden koorleden. Iedereen en vooral onze oud-leden nodigen we graag uit voor deze viering op zaterdag 29 november in de kerk van Heusden centrum om 17u30.

Het kerstconcert belooft een prachtig concert te worden met nieuwe kerstliederen en twee jonge maar getalenteerde solisten! Meer info volgt via de nieuwsbrief, facebook en website natuurlijk.