Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar!! We wensen iedereen veel geluk, muziek, liefde en een goede gezondheid toe! Het nieuwe jaar zetten we naar goede traditie in met een benefietoptreden in opvangcentrum ‘De Bark’.

Exsultate biedt de inwoners van het opvangcentrum DE BARK al sinds enkele jaren een benefietconcert aan. Iedereen – dus ook de niet bewoners – zijn welkom op dit concert.

Dit concert gaat telkens door in de “ontspanningszaal” van het centrum. De naam “concert” dekt echter niet helemaal de lading want je kan het niet vergelijken met een ‘echt’ concert. Dit optreden duurt +/- 45 min en het doel is vooral om de bewoners een fijne & ontspannende avond te bezorgen. Naast enkele liederen uit het repertoire van het kerstconcert, besteden we ook ruim aandacht aan ‘samenzingen’.

We leren een paar eenvoudige liederen aan en trachten die dan samen met de bewoners (die van overal komen – Afghanistan, Syrië, Soedan, Liberia,….) samen te zingen. En er een warme en gezellige nieuwjaarsZANGavond van te maken. Dus niet enkel de koorleden zullen zingen! Dat zullen we geregeld met z’n allen doen!

IEDEREEN is meer dan van harte welkom om samen met Afrikanen, Afghanen, Syriërs, … er een warme en gezellige nieuwjaarsZANGavond van te maken.

Durf je niet direct meezingen: geen nood, er zijn is sowieso al fijn.

Ken je geen Afrikaans: geen nood: wij leren het je wel aan.

Ken je geen Afghaans: geen nood, zij leren het ons wel aan.

Een niet te missen multicultureel concert met een bijzondere sfeer.

Tot dan!

Zie affiche voor uur en plaats.

Wegbeschrijving De Bark: als je via de Kapelstraat binnenrijdt ONMIDDELLIJK naar rechts (volg pijl opvangcentrum Rode Kruis). ACHTER het opvangcentrum is parkeergelegenheid. Je moet dus ACHTER het centrum rechts afslaan.