Als koor zijn wij altijd bereid om zang en koor muziek/films te promoten. Naar aanleiding van de release van de film “Boychoir” organiseert Entertainment one Belgium i.s.m. Exsultate een wedstrijd. Daarnaast willen wij natuurlijk zoveel mogelijk reclame maken en jullie ook oproepen om deze film te promoten. Film posters kan je verkrijgen bij ons. Om op te hangen in de academie, bib, school, kerk,…

INFO FILM

Samenvatting film:

In de hartverwarmende feelgood film Boychoir belandt de 11-jarige Stet (Garret Wareing) op een muzikaal jongensinternaat in New Jersey, nadat hij zijn alleenstaande moeder verliest. Volledig uit zijn element, bevindt de emotioneel beschadigde wees zich in een strijd tussen zijn eigen wil en die van zijn gemotiveerde en kritische koorleider Carvelle (Dustin Hoffman). Carvelle herkent echter een uniek talent in Stet en drijft hem tot het uiterste van zijn muzikale kunnen. Een talent is geboren…

De film verschijnt vanaf 8 april in de zalen.

Dit is de trailer:

 

WEDSTRIJD

Met deze wedstrijd kan je duotickets voor de film winnen. Let op: deze zijn 3 weken geldig (t.e.m. 29 april).
Deelnemen is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is volgende wedstrijdvraag beantwoorden:

“Onlangs verscheen in de media dat knapenkoren met uitsterven bedreigd zijn. Hoeveel knapenkoren zijn er in Vlaanderen actief?”

Je antwoord (+ naam en adres)  mail je naar webmasteratexsultatedotbe . DEELNEMEN KAN T.E.M. 6 APRIL

Iedereen maakt kans, er is geen schiftingsvraag. Uit alle juiste antwoorden trekt een onschuldige hand de winnaars die we persoonlijk zullen verwittigen. Zij krijgen de duotickets toegestuurd.

Na de wedstrijd maken we de winnaars en het juiste antwoord bekend! Veel succes!

Filmposter: