Uitnodiging Feest Concert ‘Gloria!’

Exsultate viert feest!!

UPDATE: BEZOEK ONZE JUBILEUMPAGINA

Al 60 jaar lang speelt Exsultate een prominente rol in het sociale en culturele leven van onze gemeente (Heusden-Zolder). Meer dan 500 optredens staan ondertussen op de teller.

Wat in 1955 begon als het kerkkoor St.-Cecilia is intussen uitgegroeid tot een all-round koor met een stevige reputatie. Achter deze groeiende impuls schuilt de gedrevenheid van een enthousiaste groep koorleden en hun energieke, professionele dirigent, Bruno Sprengers. In deze tijden van grote muzikale invloeden en vernieuwingen, gaan zij de uitdaging aan om het koorleven in Limburg te verfrissen en te versterken.

De muzikale ziel van Bruno en de aanstekelijke kracht van het koor drijft hen om Exsultate uit te bouwen tot een “vocaal begrip” in de regio West-Limburg. En met succes! Het koor verjongt, breidt uit en concerteert op zeer regelmatige basis. Het hart van Exsultate klopt!

Kortom, redenen genoeg om dit jubileum te vieren op gepaste muzikale wijze! En iedereen is uitgenodigd! We nodigen u met trots uit op ons feestconcert op zondag 25 oktober.

We gaan nog niet alles verklappen maar we zijn er zeker van dat het een ongelofelijk mooi muzikaal feest wordt om nooit te vergeten. Op het programma staan o.a. het Gloria van Vivaldi, de mis van Leavitt. Maar ook Rutter, Mozart,…en de mooiste Exsultate ‘klassiekers’.

Verleden en heden gebundeld in een feestelijk geheel! In samenwerking met top muzikanten en solisten. Het Hasselts Symfonieorkest, Guido Leenders, Astrid Stockman, Carla Schroyen, Mariam Nazaryan.

DOWNLOAD PERS MAP