Feest in De Bark!

Wat een gezellig feestje gisterenavond in De Bark. De sfeer zat er goed in! Bedankt aan De Bark, bewoners en iedereen die aanwezig was! Wij hebben het jaar alvast goed ingezet.

Het is ondertussen een traditie geworden dat Exsultate vlak na Nieuwjaar een feestelijk concert geeft in opvangcentrum De Bark. Vanavond zat de zaal weer stampvol, ook bezoekers van buitenuit waren welkom. Het koor wisselde nummers van bij ons af met Syrische, Afghaanse en Afrikaanse liederen en ritmes. De Radetsky-mars mocht in de finale niet ontbreken, maar er werd afgesloten met een Farandole of Polonaise, waarvoor niemand op zjn stoel bleef. De Bark-bewoners lieten zich niet onbetuigd en gaven een jamsession op de djembé. Guido Leenders – ondanks zijn gebroken voet in het gips – en dirigent Bruno Sprengers – ook op dwarsfluit – hielden iedereen in het tempo.

Artikel Internetgazet Heusden-Zolder
Artikel HBVL
Artikel Nieuws Heusden-Zolder

2016-12-24T11:38:54+00:00
X