DE GROOTE RAPPEL – 18u30 | Zie website voor alle info en data
>> http://degrooterappel.be/info << De Groote Rappèl is een groots opgezet muziek- en theaterspektakel dat de geschiedenis van de garnizoensstad Leopoldsburg op een spectaculaire manier tot leven brengt. Een legertje acteurs, zangers, dansers en figuranten nodigen je uit op een openingsshow in en rond de kerk, gevolgd door sfeervol wandeltheater doorheen het Koninklijk Park waarin het verhaal van de twee wereldoorlogen wordt verteld. Na een pauze sluiten we af met een verbluffende apotheose in openlucht in het authentieke decor van een oud legerkwartier! Exsultate zal samen met andere koren uit de regio feestelijke muziek in de kerk brengen. De ticketverkoop verloopt heel vlot. Wie dit spektakel wil meemaken, niet te lang wachten met het bestellen van uw tickets via de website van De Groote Rappel.