Het is intussen een jaarlijkse traditie geworden. Exsultate biedt de bewoners (meestal vluchtelingen) van Rode Kruis opvangcentrum De Bark een benefiet/nieuwjaarsconcert aan. IEDEREEN – dus ook niet bewoners – is welkom op dit concert!

Het concert zal plaatsvinden in de polyvalente zaal van het opvangcentrum. De naam ‘concert’ dekt niet de gehele lading, daar het niet te vergelijken is met een echt concert. Het optreden zal zo’n 45 minuten duren en is vooral bedoeld om de bewoners een fijne en ontspannende avond te bezorgen. Want voor sommigen van hen is Kerst iets onbestaand, niet overal wordt Kerstmis gevierd. Naast enkele liederen uit het gekend repertoire, wordt er ook voldoende aandacht besteed aan ‘samenzingen’. Wij zullen de mensen in de zaal enkele eenvoudige liederen aanleren, en deze dan samen met de bewoners trachten te zingen. Het zullen dus niet enkel de koorleden zijn die zich van hun beste kant laten ‘horen’, iedereen in de zaal mag met ons meezingen! Op die manier proberen we er met z’n allen een fijne avond van te maken. Iedereen is meer dan welkom!!

Durf je niet direct meezingen: geen nood, er zijn is sowieso al fijn
Ken je geen Afrikaans: geen nood, wij leren het je wel aan
Ken je geen Afghaans: geen nood, wij leren het je wel aan
Een niet te missen multicultureel concept in een bijzondere sfeer!

Afspraak dinsdag 3 januari om 19u30 in Rode Kruis opvangcentrum De Bark!

Dit concert is gratis. Parking: Achter het opvangcentrum is parkeergelegenheid. Je moet dus ACHTER het centrum rechts afslaan. Optreden in polyvalente zaal op 1ste verdieping.

Sfeerfoto’s van vorig jaar kan je hier bekijken!
https://www.flickr.com/photos/koorexsultate/albums/72157662698276910