Exsultate wenst u een gelukkig, muzikaal, schitterend 2018 vol geluk en een goede gezondheid!

We knallen het nieuwe jaar in!

UITNODIGING BENEFIETCONCERT ‘DE BARK’

dinsdag 9 januari – 20u
Kapelstraat 73/2, 3550 Heusden-Zolder

Het is intussen een jaarlijkse traditie geworden. Wij bieden de bewoners (meestal vluchtelingen) van Rode Kruis opvangcentrum De Bark een benefiet/nieuwjaarsconcert aan. IEDEREEN – dus ook niet bewoners – is welkom op dit concert!

Het concert zal plaatsvinden in het opvangcentrum. De naam ‘concert’ dekt niet de gehele lading, daar het niet te vergelijken is met een echt concert. Het optreden zal zo’n 45 minuten duren en is vooral bedoeld om de bewoners een fijne en ontspannende avond te bezorgen. Naast enkele liederen uit het gekend repertoire, wordt er ook voldoende aandacht besteed aan ‘samenzingen’. Want voor sommigen van hen is Kerst iets onbestaand, niet overal wordt Kerstmis gevierd. Wij zullen de mensen in de zaal enkele eenvoudige liederen aanleren, en deze dan samen met de bewoners trachten te zingen. Het zullen dus niet enkel de koorleden zijn die zich van hun beste kant laten ‘horen’, iedereen in de zaal mag met ons meezingen en zelfs dansen! Op die manier proberen we er met z’n allen een fijne avond van te maken.

Iedereen is meer dan welkom!!

Durf je niet direct meezingen: geen nood, er zijn is sowieso al fijn
Ken je geen Afrikaans: geen nood, wij leren het je wel aan
Ken je geen Afghaans: geen nood, wij leren het je wel aan
Een niet te missen multicultureel concept in een bijzondere sfeer!

Tot dan!

Bekijk de sfeerfoto’s van vorig jaar!
https://www.flickr.com/photos/koorexsultate/albums/72157662698276910

Dit concert is gratis, inschrijven is niet nodig.
Parking aan de straatkant. Hier is ruim plaats (strook gras) en op die manier wordt de dagelijkse werking niet verhinderd. Mensen die minder goed te been zijn kunnen op het terrein van De Bark zelf parkeren.

UPDATE FOTO’S KERSTCONCERT

Prachtige professionele foto’s van ons kerstconcert door fotograaf Wim Gelders. Dat is nagenieten. Veel kijkplezier!

http://foto.wimgelders.be/Evenementen/Exsultate-kerstconcert-2017-A-Child-is-born/