Welkom op de vernieuwde website van Exsultate! De site is eventjes offline geweest maar nu mag ik eindelijk met enige trots de nieuwe website onthullen! Je zal zien dat er een aantal dingen veranderd zijn waaronder de layout. Het laatste nieuws zal gepubliceerd worden in de vorm van een blog. Daarnaast zijn we overgeschakeld naar een andere hostingservice en is het volledige fotoarchief verhuisd naar Flickr. Meer achtergrondinfo over de site vind je hier. Wat je al meteen kan doen is de site toevoegen aan je favorieten (ctrl +D). Verder wijst alles zichzelf uit. Want ik heb getracht de site gebruiksvriendelijk te maken voor iedereen.

Hieronder vind je enkele handleidingen die je rechtstreeks kan opslaan op je computer. Je vindt er meer uitleg over het navigeren en de mogelijkheden.

Handleiding website
Handleiding Flickr

Tot slot een woordje van dank aan Marc Mangelschots, onze vorige webmaster.
Marc, bedankt voor je steun aan het koor! Bedankt voor je raadgevingen en tips!

Dus ik zou zeggen…ga op verkenning en veel surfplezier!

Sara
Webmaster  (webmasteratexsultatedotbe)