Naar aanleiding van het 150 Jarig jubileum van Koninklijke Harmonie De Voortgang St.-Cecilia Neeroeteren wordt er een groots muziekspektakel georganiseerd op 27 April in de Lotto Dôme te Maaseik. Op het programma staat…de uitvoering van de CARMINA.

Dit is de affiche!

zingcarmina

 

“Dit meesterwerk MOET je gewoon eens in je leven hebben meegezongen!”, roept bijna elke koorzanger uit wanneer hij voor de 1ste maal de Carmina Burana meezingt. Inderdaad, dit koorwerk van Carl Orff is gewoon een van de meest indringende werken uit het klassieke koorrepertoire. Grandioos, intrigerend, één groot kippenvelmoment zijn maar enkele superlatieven waarmee koorzangers hun gevoelens omschrijven bij het zingen van de Carmina. Een unieke kans dus voor al wie die dit werk nog nooit heeft gezongen!

Je zal samenzingen met o.a. het Kathedraalkoor Hasselt, Amici Cantemus St.-Truiden, Jeugd-en kinderkoor Lirica Genk en Cantabile Dilsen. Verschillende van deze koren behaalden nationale en internationale prijzen op verschillende koorwedstrijden en -festivals. Ook Exsultate uit Heusden-Zolder neemt deel aan dit project. Minstens 200 zangers op het podium! Koninklijke Harmonie De Voortgang St.-Cecilia Neeroeteren staat garant voor de nodige beats & vibes.

Het inschrijvingsformulier + alle info, kan je HIER DOWNLOADEN (rechtermuisknop -> opslaan als) en terug sturen naar

bsprengers@scarlet.be.

Inschrijven kan t.e.m. 31 Maart!!

 

KAARTEN

De organisatie heeft enkele mooie plaatsen voorzien voor de ‘achterban’ van de koren. Exsultate beschikt over een 60-tal kaarten die wij verkopen aan 12€ (normaal kosten deze 18€ in VVK). Als je geïnteresseerd bent, gelieve ons een seintje te geven voor 20 Maart! Gewoon het aantal dat je wenst te bestellen doorsturen naar Cecile: tielens.paul@telenet.be . Zij zal je de nodige info en het rek nr doorsturen.