Het was een fantastisch hartverwarmend concert! Het koor, Karolien, Stef en de muzikanten hebben het beste van zichzelf gegeven. Voor het koor was het geen ‘klassiek’ concert omdat we buiten onze comfortzone traden en ons waagden aan het hedendaags populaire genre. Maar deze uitdaging was even muzikaal en geslaagd. Aan allen een dikke proficiat! Vooral de samenwerking met Karolien en Stef (onze jonge supertalenten) en muzikanten (Guido, Yentl, Koben…en voor de gelegenheid Peter Joris!) was zeer professioneel en hartelijk. Want…klassiek? pop? rock? Uiteindelijk draait het toch om samen muziek maken en er plezier aan hebben.
Deze formule viel ook in de smaak bij het publiek (letterlijk!). Bedankt voor jullie nieuwsgierigheid en om te komen luisteren! Het concert was volledig uitverkocht en ook de reacties waren zeer positief. Enkele reacties:

 

“Leuk Project… was fijn om te doen, dankejewel Karolien en Exsultate voor de kans om de uitdaging aan te gaan.” – Peter

“Geslaagde avond met een mix van meerdere genres! Proficiat Karolien, Stef en Exsultate !” – Willy

“Proficiat, heb er van genoten…” – Betty

“Geslaagde avond !!! dank je wel – alles ok : koor, soloartiesten, hapjes, drank, sfeer…. we hebben genoten!” – Tina

“Ons mama is geweest samen met Rob zijn ouders. Ze vonden het heel goed.” – Inge

“Heel mooi, zeker met dat koor erbij, ik kreeg er kippenvel van !!!” – Koen
Klein woordje van Bruno, onze dirigent:
“Exsultate heeft een schitterend & gewaagd project gerealiseerd. Ik heb na afloop van het concert heel veel mensen gesproken in de zaal en ik hoorde dat iedereen het een ZEER FIJN & UITERST geslaagd project vond. Heel wat mensen – ook klassieke koorliefhebbers – waren aangenaam verrast door de originele formule: toegankelijke popmuziek voor koorfanaten, verrassende koormuziek voor popliefhebber, geslaagde combinaties koor-solisten en lekkere hapjes. Iedereen mag terecht fier zijn op dit gewaagde project!” ~
Was jij er ook bij? Reageren kan altijd op onze facebook pagina of ons gastenboek.

 winterblues1

Foto’s & Video

Foto’s vind je terug in ons flickr album of op facebook (er zullen meer foto’s volgen, hou deze pagina zeker in het oog)
Het concert kan je (her)bekijken op Youtube! Met dank aan Louis.