De Week van de Amateurkunsten (WAK) is dé jaarlijkse kunstweek in Vlaanderen en Brussel. Van vrijdag 28 april t.e.m. zondag 7 mei 2017. Met twee miljoen zijn ze: acteurs, fotografen, dichters, schilders, muzikanten,….die uit passie en goesting kunst beoefenen in hun vrije tijd. Tijdens de Week van de Amateurkunsten tonen ze hun werk aan het brede publiek. Het thema dit jaar is ‘The making of’.

ZING MEE!

Op dinsdag 2 mei organiseert Exsultate, in kader van de week van de amateurkunsten (WAK), een open repetitie/workshop. Iedereen mag komen meezingen want zingen is leuk en gezond! Maar samen in groep meerstemmig zingen is nog leuker. Kom kennismaken met onze liederen, het koor en de leden. Dus zing je graag, kom dan zeker meedoen!

Na deze leerrijke repetitie/workshop volgt een receptie om na te praten en nader kennis te maken. Stuur deze mail zeker door naar geïnteresseerden. Familie, vrienden, buren, collega’s,…allemaal van harte welkom!

INSCHRIJVEN

Om praktische redenen vragen we je om in te schrijven. Dit is volledig gratis en kan gewoon door een mailtje te sturen naar bestuuratexsultatedotbe voor 30 april. Doen!

Afspraak op

dinsdag 2 mei in de kleine feestzaal van CC Muze om 20u.
Adres: Dekenstraat 40, 3550 Heusden-Zolder

In samenwerking met