Op dinsdag 2 mei organiseerde Exsultate een open repetitie. Iedereen was welkom om mee te komen zingen.

De open repetitie was meer dan geslaagd!! Maar liefst 21 zangliefhebbers schreven zich in en kwamen met Exsultate meezingen/swingen tijdens deze toffe workshop naar aanleiding van de ‘week van de amateurkunsten’ (WAK). Deze workshop bestond uit o.a. een opwarming, ademhalings-en stemoefeningen, meerstemmig zingen/partituur lezen, canons, afrikaanse en zuiderse ritmes, populaire meezingers,…En als slot een demo meerstemmig zingen door het koor zelf.

Nadien was er een gezellige receptie waarbij er werd nagepraat met een hapje en een drankje.

Een artikel in de internetgazet:

http://heusden-zolder.eu/default.aspx?p=33171

Met dank aan Julien Maebe voor het artikel en de foto’s. Bekijk alle foto’s hier: