A Christmas Festival

Exsultate & The London Quartet
i.s.m. CC Muze

 

Kerstconcert
A CHRISTMAS FESTIVAL

ZATERDAG 22 DECEMBER 20u15
ZONDAG 23 DECEMBER 16u30

Sint-Willibrorduskerk Heusden centrum

Start je kerstdagen op zaterdag 22 of zondag 23 december.

Het kerstconcert wordt dit jaar wel heel bijzonder.
Laat je betoveren door de hemelse stemmen van THE LONDON QUARTET , één van de meest vooraanstaande vocale groepen uit het Verenigd Koninkrijk.

In samenwerking met CC MUZE, slaat Exsultate met deze topgroep de handen – of beter gezegd de “stembanden” – in elkaar om een bijzonder verrassende kerstshow te brengen met een universele boodschap van hoop, vrede en dromen over een warme samenleving,…meer dan ooit brandend actueel

Het wordt zonder meer een unieke combinatie van tijdloze Vlaamse kerstliederen en Christmas klassiekers in combinatie met virtuoze zang en typisch Britse humor.

~

Een wervelende kerstvoorstelling met een universele boodschap van hoop, vrede en dromen over een warme samenleving,…meer dan ooit brandend actueel!!

♫ Met een schat aan tijdloze Vlaamse kerstliederen, maar ook klassiekers
in een stemmige & sfeervolle muzikale tocht van OOST tot WEST, van NOORD naar ZUID en als afsluiter heerlijk ritmische hoopvolle Latijns-Amerikaanse kerstliederen, samenzang, Christmas songs by The London Quartet.

Gezellige kerstsfeer: de kerk van Heusden wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een feeërieke concertzaal.

♫ Begeleid door jonge, beloftevolle en professionele muzikanten.

Exsultate wil u allen graag dit warm & mooi muzikaal moment aanbieden om de kerstdagen gezellig in te zetten met de hele familie. Na het concert is er ruim tijd voor een gezellig samenzijn met een lekker drankje en worstenbroodje.

Graag tot binnenkort,
Exsultate

TIP: Wie graag het concert comfortabel wil opluisteren, neemt best een kussentje mee.

Neem ook zeker deel aan onze SHARE & WIN WEDSTRIJD via facebook of de nieuwsbrief waarbij je VRIJKAARTEN kan winnen.

KAARTEN VIA kaartenatexsultatedotbe OF 0479 88 12 74

Wie kaarten heeft gereserveerd via de Muze. Deze kunnen aan de kassa omgeruild worden voor kaarten met genummerde plaats. Neem zeker je kaart van de Muze mee.