KERSTCONCERT: I OFFER YOU PEACE

“Het was prachtig! Proficiat”
~
“Dikke proficiat aan Bruno Sprengers wat hij heeft verwezenlijkt met zijn team. Het was schitterend en af. Ook een dikke proficiat voor Guido, hij is al 60 jaar bij het koor en dat verdient een dik applaus. Succes vandaag aan allen die meewerken om dit huzaren stuk tot een goed einde te brengen. Ik heb niet alleen genoten als fotograaf maar ook als toeschouwer.”
~
“Prachtig totaalspektakel! Zang, dans, voordracht, solisten, orkest, projectie van beelden en licht… Wij hebben er van genoten!”
~
“Het was een prachtig concert! Dank voor deze mooie avond.”
~
“Het was fantastisch mooi ! Ik heb er van de eerste tot laatste minuut van genoten. Een dikke proficiat aan alle koorleden, begeleiding en mensen achter de schermen.”
~
“Schitterend concert, we hebben genoten van begin tot eind! Proficiat aan jou en alle andere koorleden.”

 

DANKWOORD SARA 

U leest het. De reacties spreken voor zich…Het kerstconcert was meer dan geslaagd. U was een geweldig publiek! Bedankt voor jullie talrijke opkomst, leuke reacties (ook op fb) en het mee zingen/dansen!

Dank natuurlijk aan ALLE medewerkers voor en achter de schermen: de hele technische crew, KWB, onze coördinator Philip om alles in goede banen te leiden, vrijwilligers/leden die kwamen helpen,… Zonder jullie was een concert zoals dit niet mogelijk. Dank aan de muzikanten die weer het beste van zichzelf hebben gegeven. Ook de nieuwe muzikanten. Dank voor jullie muzikaliteit en professionaliteit. Dank aan de solisten en projectzangers van De Grote Rappèl 2. Voor hun artistieke inbreng, prachtige stemmen en dans.

EN last but not least dank aan alle KOORLEDEN voor jullie inspanningen, geduld, inzet, open mind, concentratie, muzikaliteit en enthousiasme!
Van 5 voorstellingen Duivelsbloed tot mijnsuite, van 12 voorstellingen De Grote Rappèl 2 tot Kerstconcerten. Meerdere voorstellingen, repetities, afstanden, buiten de repetities repeteren, niet veel thuis zijn,…Tussendoor, een week voor het kerstconcert, allen naar Bovy om te zingen en figureren in het kerstfilmpje van de gemeente. Jullie doen het toch maar en dat met een ongelofelijk enthousiasme. En daarbij steeds bereid om te helpen. DANK U EN PROFICIAT!

Ook een bijzonder woordje van dank aan Bruno en het bestuur.

Voor wie het nog niet wist, Bruno is niet zomaar een dirigent die enkel maar komt repeteren en dirigeren. Hij is een echte duizendpoot. Bedankt Bruno voor uw grenzeloos enthousiasme, aanstekelijke drive, inbreng op zowel artistiek als praktisch vlak. Dank voor alle spontane extraatjes/taken die je opneemt, orkestraties uitschrijven*, actieve betrokkenheid van zaalplan tot realisatie. Ook als het tegenzit meedenken en oplossingen zoeken steeds rekening houdend met iedereen. Uitdagingen aangaan en daarnaast zelf de handen uit de mouwen steken bij al onze activiteiten. Dank voor uw eindeloos geduld, professionaliteit, enz……
D-A-N-K-U. Dank u! Op nog vele mooie samenwerkingen!
*Ook dank aan Koben (orkestraties en projectie!)

Tot slot. Een grote dank-je-wel aan het bestuur! Een bestuur uit de duizend!!
De voorbereidingen, uitwerking draaiboek van theorie naar praktijk, denken aan veiligheid, een kerk ombouwen tot concertzaal, opvolging reservaties met zaalplan, ervoor zorgen dat iedereen partituren heeft (uitzoeken, nummeren, kopiëren,…), programmaboekje uitschrijven, een schoolrefter inkleden, bewegwijzering, koekjes/water/koffie voorzien tijdens extra repetities, contacten met allerlei instanties/leveranciers, de dag na het concert ’s morgens er terug staan om op te ruimen, stoelen te schikken,…het is slechts een GREEP uit al hetgeen dat deze mensen doen. Niets is hen teveel gevraagd. Naast de ‘gangbare’ dingen zijn het ook de kleine dingen die het verschil maken. En dit steeds met veel aandacht tot in de puntjes verzorgt. Samen met onze onmisbare kracht en coördinator Philip natuurlijk. Ook na twee succesvolle concerten blijven we kritisch en doen zij systematisch een uitgebreide online evaluatie bij alle betrokkenen.

Jaar na jaar worden de voorbereidingen steeds groter, intenser en complexer.
Het lijkt allemaal vanzelfsprekend maar dat is het absoluut niet! Dus een extra DIKKE PLUIM voor het bestuur, Bruno en Philip. Een dream team!

ARTIKELS

http://www.heusden-zolder.eu/exsultate-brengt-schitterend-concert.aspx

https://www.nieuwsheusdenzolder.be/2019/12/kerstconcert-exsultate-i-offer-you-peace_29.html

 

DANKWOORD BRUNO